Helaas, toneel blijft leeg in OotmarsumHet toneel van Toneelvereniging Ootmarsum momenteel: leeg. (Foto: Toneelvereniging Ootmarsum)
Van de redactie | 09-10-2020
OOTMARSUM – Het toneel van Toneelvereniging Ootmarsum blijft leeg dit jaar.

“Het was een lastige beslissing en het deed flink zeer in het toneelhart. Toneelvereniging Ootmarsum heeft besloten om niet in januari op te treden,” aldus voorzitter Tanja Guyken. “Het is gewoonweg te onzeker hoe het tegen die tijd ervoor staat met het covid-19 virus."

Regisseurs Farzana van Zuilekom en Michiel Geurtse beamen dit. “Wekelijks gaan we met plezier naar Ons Gebouw om daar een enthousiaste groep acteurs zo goed mogelijk hun rol te laten vertolken. Dit jaar hebben we er zelfs drie jongeren bij die stonden te springen om hun eerste stuk ooit te spelen. Helaas. We moeten wachten tot we zeker weten dat het veilig en gezond is.”
Wanneer de toneelvereniging nu gaat spelen is nog niet duidelijk.

“We hopen dat we misschien volgend jaar toch nog ergens kunnen spelen. Anders zijn we gedwongen alles door te schuiven naar 2022,” zegt Guyken.

Rabo ClubSupport

Om het jaar toch nog enigszins financieel goed door te komen, doet Toneelvereniging Ootmarsum mee met de actie van de Rabobank: Rabo ClubSupport.
“Het is bikkelen in de cultuursector. Ook voor amateurverenigingen als de Toneelvereniging Ootmarsum. Daarom hopen zij vooral op steun van de toneelliefhebbers via deze actie.”
Volg ons