Alsnog lintje voor Marlou RaatgerinkBurgemeester Joosten bracht ook Marlou Raatgerink persoonlijk op de hoogte van haar Koninklijke onde (Foto: Gemeente Dinkelland)
Van de redactie | 23-07-2020
OOTMARSUM – Ze was verhinderd tijdens de officiële lintjesregen, maar Marlou Raatgerink-Essink uit Ootmarsum heeft haar Koninklijke onderscheiding alsnog ontvangen.

Het uitreiken van de onderscheidingen gebeurde op 3 juli, maar daar kon Raatgerink niet bij zijn. Burgemeester Joosten plande daarom een nieuw moment voor haar in, waardoor ze haar onderscheiding donderdag alsnog officieel uitgereikt kreeg. 

Raatgerink krijgt haar onderscheiding onder meer voor haar inspanningen voor haar betrokkenheid bij het cultureel erfgoed van Ootmarsum. Heemkunde, boerendansers, bibliotheek, de parochie en de stichting Litouwen zijn allemaal instellingen die op haar inzet konden en kunnen rekenen.

Burgemeester Joosten heeft nu alle Koninklijke onderscheidingen van 2020 uitgereikt.

De lintjesregen moest worden uitgesteld vanwege corona, maar de burgemeester besloot om alle gedecoreerden wel persoonlijk langs te gaan om ze op de hoogte te brengen van het heuglijke nieuws, waarna het officiële moment op 3 juli volgde.
Volg ons